19 byggbolag visar nya bostäder. Vad är det som byggs och planeras i och kring Göteborg? Kom till Älvrummet på Kanaltorget på lördag 17 oktober. 19 byggbolag presenterar tillsammans med Boplats över 18 000 nybyggda bostäder – hyresrätter, bostadsrätter och villor i Göteborgsregionen.

Om du tänker köpa eller hyra bostad är det en god idé att besöka Älvrummet på lördag 17 oktober. Nya Hovås, Selma Lagerlöfs Torg, Backa Röd, Kvillebäcken är några av områdena som de 19 byggbolagen presenterar. Man lyfter också fram områden ibland annat Uddevalla, Kungsbacka och Borås.

Prata direkt med byggbolag och fastighetsägare
– Här får du allt presenterat på ett enda ställe och chansen att prata direkt med byggbolag och fastighetsägare om deras planer och om hur du ska gå tillväga om du är intresserad att söka eller köpa deras bostäder, säger Maria Yhlén Jordan på Boplats Göteborg.

I foldern ”Nybyggda hyresrätter, bostadsrätter och villor” som finns att hämta i Älvrummet, har Boplats listat det mesta som byggs och är på gång att byggas i Göteborgsregionen.

Bonytt pågår i Älvrummet på Kanaltorget mellan klockan 11 och 14. Fritt inträde.