Träffa 23 bostadsföretag på Posthotellet. Boplats Göteborg arrangerar en nyproduktionsmässa på Clarion hotel Post i Göteborg den 21 november. Då finns 23 bostadsföretag på plats och det är fri entré.

Nyproduktionsmässan har haft uppehåll i två år på grund av pandemin. Men nu är det dags igen. Besökarna har chans att träffa 23 bostadsföretag som presenterar nybyggda och planerade bostäder. Det handlar om både bostadsrätter och hyresrätter från Kungsbacka i söder till Uddevalla i norr. Nya hyresrätter finns bland annat i centrala Göteborg, på Backaplan, i Björkekärr och Gamlestaden.

Förutom att prata med bostadsbolagen går det även att lyssna till en guide som berättar om hur det nya Göteborg växer fram med hjälp av en stor stadsmodell.

Medverkande på mässan

Bonytt-mässan arrangeras av Boplats Göteborg AB i samarbete med de bostadsproducenter som deltar. Det är Balder, Gårdstensbostäder, Bostadsbolaget, Egnahemsbolaget, Ekeblad Bostad, Eksta Kungsbacka, Familjebostäder, HSB, Ikano Bostad, JM, Jutabo, Lejonstaden, Nordr Sverige AB, PEAB, Poseidon, Riksbyggen, Skanska Nya Hem, Stena Fastigheter, Stenungsundshem, Sverigehuset, Tornet, Trollängen och Wallenstam.

Mässan Bonytt äger rum den 21 november klockan 11-15 på Clarion hotel Post på Drottningtorget 10 i Göteborg. Allmännyttans hyresrätter i Göteborg och Mölndal kommer att förmedlas via Boplats Göteborg.