Framtidenkoncernen tar nya grepp. Nu kan alla prova lyckan som vd och bygga ett framgångsrikt bostadsbolag. Genom husköp, smarta rekryteringar, nöjda hyresgäster och personal blir spelaren en framgångsrik ledare och samhällsspelare. Spelappen Fastighetslabbet finns nu att ladda ner gratis till mobil och läsplatta.

– Vi vill att fler ska upptäcka hur roligt och givande det är att arbeta med människor, bostäder och stadsutveckling. Spelet är en del av vår stora satsning Framtidens Fastighetslabb och ett roligt komplement till de faktiska upplevelser som vi kommer att erbjuda på plats i lokalen, säger Maria Hultgren, hr-specialist inom Framtidenkoncernen.

Bakom spelet ligger Framtidenkoncernen i Göteborg som tar till nya grepp för att fler unga ska intressera sig för fastighetsbranschen.

”Enkelt men roligt spel”
Det gäller att spela klokt för att bli framgångsrik i spelet. Hyresgäster och personal ska hållas nöjda, hus och gårdar vara välskötta och ekonomin i balans för att kunna utföra åtgärder och fastighetsköp.

– Det är ett enkelt men roligt spel som vi tror ska tilltala många. Liksom Framtidens Fastighetslabb i stort riktar sig spelet framförallt till unga, men under testperioden har vi märkt att det även fångar oss lite äldre, säger Magdalena Dawidson, HR-specialist inom Framtidenkoncernen.

Spelet har utvecklats i samarbete med IUS innovation och finns nu att ladda ner gratis från App Store och Google Play till mobil och läsplatta.