Få svar på Frihamnsdagarna i augusti. Har du frågor om Boplats och bostadsmarknaden? Då kan du passa på att ställa dem på Boplats kundforum. Ett urval av frågorna besvaras under Frihamnsdagarna. “Vi hoppas få in många frågor”, säger Camilla Dafgård, marknadschef.


Camilla Dafgård, marknadschef på Boplats. Foto: Hilda Grahnat

Den öppna mötesplatsen Frihamnsdagarna arrangeras på Bananpiren den 25-27 augusti och där medverkar Boplats bland många andra. Boplats får många frågor året om och inför Frihamnsdagarna görs en extra satsning på att samla in frågor.

– Du kan passa på att ställa frågor till styrelseordförande och vd. Du kan fråga vad du vill om Boplats och bostadsmarknaden, säger Camilla Dafgård.

Brett och spännande urval

Förhoppningen är att det kommer in många frågor och ett urval av dem besvaras av vd Maria Meyer-Martins och styrelseordförande Åsa Hartzell Grüner under Frihamnsdagarna.

– Vi kommer att göra ett urval som är så brett och så spännande som möjligt, säger Camilla Dafgård.

Frågor och information

Boplats program under Frihamnsdagarna är inte helt spikat. Men frågorna kommer att varvas med till exempel statistik och när man kan få en lägenhet beroende på hyra, storlek och område. Boplats har även en monter där det går att få information och ställa frågor.

 Så ställer du din fråga

Skriv din fråga om Boplats och bostadsmarknaden på Boplats kundforum senast den 19 augusti, se länk nedan. Ett urval av frågorna besvaras fredagen den 26 augusti klockan 9-9.40 på scenen Ebbe. Svaren kommer även att läggas ut på boplats.se i efterhand.