Följ vad som händer i Göteborgs Stads verksamheter. I Göteborg Stads nättidning Vårt Göteborg får du veta mer om vad som är på gång i staden. Genom att följa flödet på vartgoteborg.se får du en god inblick i vad som händer i Göteborgs Stads verksamheter.

Här berättar vi hur Göteborgs Stad arbetar för att ge en bra service till dig som bor, jobbar, besöker eller driver företag i Göteborg. Målet är att du ska ha en bra vardag – varje dag.

Vi vill också berätta om vart staden är på väg och hur den utvecklas. Göteborg ska bli en hållbar stad, öppen för världen. Med hållbar stad menar vi ett samhälle för alla, oavsett om du är född här, inflyttad från en annan del av Sverige eller från en annan del av världen.

Hur är det att leva, bo, besöka och arbeta i Göteborg?
I Vårt Göteborg kan du läsa artiklar om skolan, bostäder, näringslivet, äldrevården, förskolan, kultur, bostäder, trygghet, stadsutveckling, trafik med mera. Den klimatsmarta staden och vägen till ett socialt hållbart samhälle sätter sin prägel på allt arbete i staden. Du kan också läsa om evenemang, olika turistsatsningar och få tips på kultur- och fritidsaktiviteter.

Nättidningen vartgoteborg.se som har funnits sedan 2001 uppdateras dagligen under kontorstid, måndag till fredag, med jul- och sommaruppehåll. Tidningen innehåller inga annonser.

Tidningen är anpassad för att synsvaga lättare ska kunna ta del av innehållet genom funktionen ”Lyssna”.

vartgoteborg.se finns också i mobilversion.

Följ och prenumerera
Klicka här för att prenumerera på nyhetsbrevet från vartgoteborg.se
Följ flödet på twitter på @VartGoteborg
Gilla Vårt Göteborg på Facebook

Ansvarig utgivare
Helena Mehner, kommunikationsdirektör i Göteborgs Stad, är ansvarig utgivare för Vårt Göteborg.

Redaktör
Carin Smederöd, tel 031-368 60 00


Magasinet Vårt Göteborg

Tidningen delades ut gratis till alla hushåll i Göteborg 1965 – 2007 samt 2014 – 2018. Den lades formellt ner våren 2018.
Här kan du läsa gamla nummer av magasinet Vårt Göteborg