Vårt Göteborg är samlingsnamnet på Göteborg Stads egna nyhetskanaler. På nättidningen vartgoteborg.se publiceras varje vardag nyheter om och från staden. Magasinet Vårt Göteborg kommer ut tre till sex gånger per år. Där får du veta mer om vad som är på gång i staden. Magasinet Vårt Göteborg delas ut gratis till alla hushåll i Göteborg.

Enligt beslut av kommunfullmäktige 2018-05-17 upphör utgivningen av det tryckta hushållsmagasinet Vårt Göteborg med omedelbar verkan.

Följ vad som händer i Göteborgs Stads verksamheter
Genom att följa nättidningen vartgoteborg.se och läsa magasinet Vårt Göteborg får du en god inblick i vad som händer i Göteborgs Stads verksamheter. Där skriver vi om både små och stora nyheter. Vi vill visa hur vi i staden arbetar för att ge dig som invånare en god service. Målet är att du ska ha en bra vardag – varje dag.

Vi vill också berätta om vart staden är på väg och hur den utvecklas. Göteborg ska bli en hållbar stad, öppen för världen. Med hållbar stad menar vi ett samhälle för alla, oavsett om du är född här, inflyttad från en annan del av Sverige eller från en annan del av världen.

Hur är det att leva, bo, besöka och arbeta i Göteborg?
I Vårt Göteborg kan du läsa om hur det är att leva, bo, besöka och arbeta i Göteborg. Här finns artiklar om skolan, bostäder, näringslivet, äldrevåden, förskolan, kultur, bostäder, trygghet, stadsutveckling, trafik med mera. Den klimatsmarta staden och vägen till ett socialt hållbart samhälle sätter sin prägel på allt arbete i staden. Både i den digitala versionen och i magasinet Vårt Göteborg kan du dessutom läsa om evenemang, olika turistsatsningar och få tips på kultur- och fritidsaktiviteter.

Nättidningen vartgoteborg.se
Nättidningen, som funnits sedan december 2001, uppdateras dagligen under kontorstid, måndag till fredag, med jul- och sommaruppehåll. Den innehåller inga annonser.

Webbplatsen är optimerad för Internet Explorer 7 och senare versioner och för en skärmstorlek på 1024 x 768. Den innehåller inte cookies.

Nättidningen är anpassad för att synsvaga lättare ska kunna läsa genom funktionerna ”Större text” och ”Lyssna”.

vartgoteborg.se finns också i mobilversion.

Klicka här för att prenumerera på nyhetsbrevet från vartgoteborg.se
Följ nyhetsflödet på twitter på @VartGoteborg
Gilla Vårt Göteborg på Facebook

6C14.jpg
Magasinet Vårt Göteborg
Tidningen delades ut gratis till alla hushåll i Göteborg. Preliminär utgivningsplan för magasinet Vårt Göteborg var mars, juni, september och december.
Här kan du läsa magasinet Vårt Göteborg digitalt

Enligt beslut av kommunfullmäktige 2018-05-17 upphör utgivningen av hushållsmagasinet med omedelbar verkan.

Ansvarig utgivare
Helena Mehner, kommunikationsdirektör i Göteborgs Stad, är ansvarig utgivare för magasinet Vårt Göteborg och nättidningen Vårt Göteborg (vartgoteborg.se).