Har du lust att piffa upp garderoben? Kanske byta bort den röda blusen mot en tuff vårhatt? Då är Frölunda kulturhus platsen för dig. På lördag är det dags för Klädbytardag.

Alla har vi väl ett och annat plagg hängande som vi av olika skäl inte längre använder. Kanske har man växt ur det, eller kanske blev det lite fel storlek från första början.

Det är för oss som är redo att byta bort en del våra gamla plagg mot oväntade nya, som Frölunda Kulturhus bjuder in till Klädarbytardag på lördag.

Sångerskan Anielle underhåller

Var och en får ha med sig högst tio plagg att byta bort. De ska vara hela, rena och fräscha. För vart och ett inlämnat plagg får man i utbyte en biljett som senare ger möjlighet att hämta ut ett plagg som någon annan lämnat in.

Här finns alltså möjligheter att fräscha upp vårdgarderoben eller kanske ekipera sig med kläder man inte ens visste man ville ha.Inlämningen äger rum mellan klockan13 och 14.30.

Klockan 15 öppnas sedan dörrarna för alla klädbytare med alltifrån en till tio biljetter.Innan dess underhåller sångerskan Annielle alla otåliga klädbytare.