Utomhuskaféer, konstrunda och hemester med spa. Sportlov och pandemirestriktioner. Hur förenar man på bästa sätt de två? Göteborg & co har svaret. De har sammanställt sportlovstips på coronasäkra aktiviteter i och runt Göteborg.

Sportlovet närmar sig, men du behöver inte lämna Göteborg varken för att åka skidor eller bo på hotell.  Mängder av stadens företag och verksamheter erbjuder coronasäkra sportlovsupplevelser.

Du kan åka skidor − både i och utanför centrum och till och med inomhus, åka på hotellhemester med spa, gå på konstrunda och utomhuskafé. På www.goteborg.com har Göteborg & co samlat sina sportlovstips.

Sportlovspaket och omfattande åtgärder

− Vi vill gärna uppmuntra göteborgarna att upptäcka mer av sin omgivning. För den som är hemma på sportlovet finns det i år ett bra utbud av coronasäkra aktiviteter, säger Jessica Westh, affärsutvecklare på Göteborg & Co.

Flera av Göteborgs hotell erbjuder olika sportlovspaket och många restauranger, kaféer och butiker har genomfört omfattande åtgärder för att coronasäkra sina verksamheter.

För den som finns det bland annat tips på vandringsleder där man kan an upptäcka grottor och använda grillplatser.