Halloween under fyra helger. Liseberg har inte varit stängt mer än två veckor när det öppnar igen 12 oktober. Parken har omvandlats och i nya området Cirkus Bisarr möter gästerna några figurer som tar underhållning på blodigt allvar. Det är dags för Halloween på Liseberg.

Det är fjärde året i rad Liseberg har Halloweenöppet och i år räknar nöjesparken med 250 000 besökare. 28 000 pumpor finns på plats och 38 attraktioner är öppna – däribland årets nyhet Valkyria.

Dessutom har ett underligt cirkussällskap flyttat in. I området Cirkus Bisarr kommer besökarna att möta märkliga showartister som skäggiga damen, akrobater, fakirer – och clowner.

Bara bus och godis i Kaninlandet
– Läskiga clowner rör sig i gränslandet mellan skratt och skräck. Vad clownerna gör med de gäster som inte uppskattar underhållningen på plats överlåter vi till fantasin att svara på, säger Sandra Leiknes, skräckproducent på Liseberg.

Den som vågar kan besöka skräckhusen Vinden, Zombie, The Experiment och Smitthärden Gasten. I Kaninlandet är det däremot bara bus och godis med kaninteater, godisjakt och färgsprakande parad.

Öppetdagar: 12–14, 19–21 och 26–31 oktober, samt 1–4 november.