Räknar med hårt tryck. Idag tisdag klockan 13 släpps biljetterna till Halloween på Liseberg som öppnar den 2 oktober. ”Vi räknar med att det kommer bli hårt tryck och slutsålt även under stora delar av Halloween”, säger Lisebergs vd Andreas Andersen.

Precis som i somras är det bara förköp och först till kvarn som gäller. Cirka 10 000 biljetter kommer att släppas till försäljning per dag. Enda undantaget från först till kvarn-principen är de gäster som fick sina septemberbesök återköpta på grund av trängsel i parken. Dessa har kunnat boka Halloweenbiljetter före alla andra.

– Det är en drastisk åtgärd att köpa tillbaka biljetter och vi ville inte riskera att de gäster som drabbades skulle bli utan biljetter under Halloween, säger Robert Arvidsson, kommersiell chef.

Årskort och Guldpass kommer gälla

Alla som tidigare köpt ett årskort eller ett Guldpass kommer nu att kunna börja använda dessa under Halloween på Liseberg. Däremot kommer Liseberg inte att börja sälja fler årskort under Halloween.

Halloweensäsongen pågår mellan 2 oktober och 7 november och biljetterna släpps idag 21 september klockan 13. Öppettider finns på liseberg.se. Där hittar du också tillgängliga biljetter.