Corona-säkert och tryggt. Pandemi, restriktioner och social distansering. Förutsättningarna för stora julfiranden i år är inte optimalt. Därför väljer Göteborgslokaler att genomföra sina julaktiviteter på de lokala torgen i lite mindre skala.

Det blir julstämning även i år på de lokala torgen, men julfirandet kommer att ske på ett säkert och tryggt sätt. Avstånd och hygien blir extra viktigt och Göteborgslokaler ber personer som känner sig sjuka att stanna hemma.

12 november tänds all juldekor på Haga Nygata, som i år ska lysa dygnet runt. Massor av granar ska pryda gatan och skapa mysig stämning.

26 november är det dags att tända julljusen på Axel Dahlströms torg i Högsbo. Det bjuds på varm glögg och pepparkakor. Därefter ska det bli julstämning och firande på många fler lokala torg och centrum i Göteborg.

Fredag 11 december blir det till exempel julmys på Kortedala torg. I år bjuder torget på hållbart julpyssel för stora och små.

Göteborgslokaler är en del av Göteborgs Stad och förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och offentlig verksamhet. En stor del av lokalerna är koncentrerade kring stadsdelstorgen.