Konstverk som ramar in evenemanget. En godispåse med mat, dryck, musik, idrott, evenemang, sevärdheter och natur. Det blev det vinnande bidraget i tävlingen om vem som blir Årets kulturkalaskonstnär. ”Jag ville att mitt bidrag skulle spegla mångfalden och bjuda in alla till att ta del av Kulturkalaset och Göteborg”, säger Rebecca Elfast.

14 bidrag valdes ut bland de186 konstnärer som skickat in bidrag för att bli årets Kulturkalaskonstnär. 2222 personer tog chansen att rösta på webben.

– Det känns fantastiskt kul att bli framröstad till årets Kulturkalaskonstnär. Och lite overkligt, det är ju ett jätteuppdrag som kommer att paketera in ett helt evenemang och en hel stad. Tack till alla som röstade på mitt bidrag! säger Rebecca Elfast som är utbildad arkitekt och har tecknat och målat hela sitt liv.

Rebecca Elfasts konstverk var ett av de tre bidrag som fick flest röster och valdes till slut ut av Kulturkalasets verksamhetsledning. Konstverket kommer nu att ingå i kampanjen inför och under Kulturkalaset och synas både i tryck och digitalt i bland annat programmet, i annonser och på skyltar.

Kulturkalaset 2014 äger i år rum den 12 till 17 augusti. Läs mer på länken nedan.