Vinn VM-biljetter. Är du nyfiken på handboll? Då har du möjlighet att lära dig mer om sporten i Nordstan den 12-15 januari. Det går även att tävla och vinna biljetter till VM i handboll för herrar i Göteborg.

Den 11 – 29 januari är det VM i handboll för herrar. Göteborg är värd för Sveriges grupp och huvudrunda. Matcherna spelas i Scandinavium 12 – 22 januari. Inför mästerskapet har en Fun zone-turné genomförts runt om i Göteborg. I helgen var den på Frölunda torg och nu är turen kommen till torget i Nordstan.

Testa och få information

Eventet heter Hand the ball och representanter för Handbollsförbundet Väst finns på plats.

-Där kan man testa handboll, prata handboll om man är intresserad av att börja, få information om matcher som spelas under handbolls-VM i Göteborg och vinna biljetter dit för att vara med och heja fram Sverige, säger Petra Gamerdinger, pr- och presspecialist, marknad och kommunikation, Göteborg & Co.

Skapa en VM-känsla

Aktiviteten riktar sig till alla och tanken är att sprida handbollen och skapa en VM-känsla även utanför evenemangsområdet.  Fun zone är i Nordstan den 12-15 januari. Tiderna som gäller är torsdag och fredag klockan 10-20 samt  lördag och söndag klockan 10-18.

Handbolls-VM pågår i Göteborg 12-22 januari.