140 gånger tillfällen att komma igång. Under våren erbjuds fler tillfällen än någonsin att träna gratis med instruktörer på sex av Göteborgs Stads utegym. Det är gratis, till för alla och ingen föranmälan krävs.

Testa utegym med instruktör: Tider och platser här

Måndag till torsdag i 14 veckor finns det instruktör på plats på sex av Göteborgs Stads utegym. Totalt blir det 140 tillfällen för alla som vill komma igång med träningen, som vill testa att träna i ett utegym eller kanske behöver träningsinspiration.

Träning för alla

Passen inleds med 30 minuters cirkelträning med utegymmets utrustning. Efter det kan deltagarna ställa frågor och få hjälp och tips av instruktören till rolig och säker träning. Det spelar ingen roll om du har träningsvana eller inte – du kan anpassa övningarna under passet efter din egen vana och förmåga. Det är gratis, till för alla och ingen föranmälan krävs.

–  Utegymmen är fantastiska eftersom de är gratis att använda, öppna för alla och håller öppet dygnet runt hela året. Den här våren har vi instruktörer på plats i utegymmen vid fler tillfällen än någonsin tidigare. Vi hoppas att det ska bidra till att ännu fler upptäcker våra fina och funktionella utegym, säger Sam Brinkenbro, samordnare gym på idrotts- och föreningsförvaltningen.