För tredje året i rad blir det disco i Teendreams lokaler på Ångpannegatan på Hisingen. I år har tjejerna som arrangerar valt att samla in och skänka pengar till Unicef. Ungdomssatsningarna på Hisingen och i Kortedala/Bergsjön står bakom discot, som kallas Wild'n Night.

– Det har blivit en tradition att tjejerna gör något för att samla in till välgörenhet och för att det ska hända något under luciahelgen, säger Marina Hanna, ungdomshandledare på Teendream, kommunens ungdomssatsning på Hisingen.

I år är det omkring tolv tjejer från Hisingen och Kortedala som ordnar discot den 12 december. Artisterna Abu Hassan och Medina kommer att uppträda.

Flera tusen kronor till välgörenhet

Entréavgiften är 50 kronor och utöver det får den som vill skänka en slant till välgörenhet. Garderobsavgiften på 10 kronor går oavkortat till insamlingen. I år går pengarna till Unicef. De två tidigare åren har insamlingen skett till Bröstcancerfonden och till ett barnhem i Estland. Mellan 3.000 och 4.000 kronor har man lyckats få ihop varje år.

Discot är öppet för alla mellan 16 och 20 år och pågår mellan klockan 20 och 02 lördag 12 december i Teendreams lokaler på Ångpannegatan 15B.