Utökade öppettider i december. Den 5—22 december har bastun i Frihamnen utökade öppettider och bjuder på julmys med glögg och pepparkakor. Det går dessutom att fynda en gratis julklapp från bokbytarbåset – eller lämna in en egen.

Julbastun är Jubileumsparkens bidrag till stadens julfirande – Julstaden – och i december passar man också på att göra julfint med bland annat extra belysning mellan busshållplatsen och bastun.

– Vi hoppas det blir succé och att fler upptäcker bastun. Det brukar vara mycket besökare men hittills har det mest varit göteborgare och nu hoppas vi nå ut också till folk som besöker staden utifrån, säger Melina Garhed på Älvstranden Utveckling.

Mellan den 5 och 22 december kommer bastun att ha utökade julöppettider – både bokningsbara och drop-in. Vid bastun finns ett bokbytarbås fullt med bortskänkta böcker och julklappspapper – så den som vill kan också passa på att fixa en juklapp. Böckerna har lämnats av parkens besökare, och det går självklart bra att själv lämna en bok som kan bli en julgåva till någon annan.