Vårt Göteborg – Göteborgs Stads nyhetstidning

Kultur & fritid

[Publicerad 2019-02-08]

Mer kärlek under Alla hjärtans vecka

Årets hjärtligaste vecka. Har du någon i ditt liv som du tycker lite extra mycket om? Varför inte passa på att visa det under årets hjärtligaste vecka? Med start i morgon lördag 9 februari blir Göteborg en extra kärleksfull stad – fylld av aktiviteter med kärlekstema.

Förutom kram- och busshållplatser blir det fullt av möjligheter att ägna sig åt lite extra kärleksfulla aktiviteter under vecka 7. Det blir levande musik i Botaniskas växthus, kompisvecka på Alfons Åbergs Kulturhus, kärlek i luften på Naturhistoriska museet, dejtnight på Konserthuset, kärlek i konst på Konstmuseet, Heart beats på Stora teatern och kärleksvecka på Universeum.

Belysning på stan
Dessutom kommer det att dyka upp ett antal kram- och pusshållplatser runt om i staden. Butiker och restauranger lovar också lite extra kärlek under veckan. Staden kommer även att smyckas med belysning på Gothia Tower, vid vattenspelet utanför Stadsbiblioteket och vid Saluhallen.

Det är andra året som Göteborg & Co tillsammans med andra aktörer inom staden satsar på aktiviteter i samband med alla hjärtans dag.

– Målsättningen är att konceptet ska fortsätta växa och vara till nytta för både besöksnäring och göteborgarna. Alla hjärtans dag handlar om så mycket mer än kärleksrelationer, det handlar om alla nära relationer och därför finns det ett brett utbud av aktiviteter inom temat som spänner från vänskap till kärlek, säger Jessica Westh, affärsutvecklare på Göteborg & Co.


Gilla och följ Vårt Göteborg

Vårt Göteborgs nyhetsbrev

Nyheter från Göteborgs Stad varje vardag. Prenumerera här

Gamla Göteborg

Beslut i kommunstyrelsen

Göteborgs Stads servicepolicy, återremiss för ärendet om projekt Skeppsbron samt återremiss för om- och tillbyggnaden av Sjöfartsmuseet var något av det som kommunstyrelsen beslutade om onsdag 6 februari. som kommunstyrelsen beslutade om onsdag 6 februari. Läs kommunstyrelsens notiser här!

Se kommunfullmäktiges webbsändning 31 januari

Stadsutveckling Göteborg

En grön och nära storstad för alla – läs om stadsutvecklingen på sajten Stadsutveckling Göteborg.

Göteborgs Stads kalendarium

Sök bland Göteborgs Stads små och stora aktiviteter i Göteborgs stads kalendarium – klicka här!

Göteborgs officiella besöksguide - Go:teborg.com

Vad är på gång i Göteborg? Hitta evenemang, restauranger och boende i Göteborgs officiella besöksguide

 

Länkar

Vårt Göteborgs länksamling