Den pigga tvååringen Kretsloppsparken i Alelyckan firas på pingstafton på Kretsloppsparkens dag. På programmet står bland annat modevisning, teater, trollkarl, presenter till barnen och kaffe med tårta.

Sedan Kretsloppsparken öppnade för två år sedan har besöksantalet stigit stadigt efter hand, liksom butikernas försäljningsvolymer. Och familjedagen i Kretsloppsparken har redan hunnit bli lite av en tradition.

Utemöbler till specialpris

På scenen på lördag den 30 maj bjuds underhållning för både barn och vuxna mellan klockan tio och tre. Trollkarl och barnteater för de yngre och för de äldre hip-hop, modevisning och uppträdande med Rytmgubbarna.

I Stadsmissionens second-handbutik säljs kläder, möbler, husgeråd och mycket annat.

Stort utbud på redskap och maskiner

– Vår butik för begagnat byggmaterial, Återbruket, har specialpriser på utemöbler. Vi har också ett stort utbud av redskap, maskiner och verktyg, berättar Pål Mårtensson på kretsloppskontoret.

Och i Returhuset finns många olika kryddväxter, roliga och praktiska saker för trädgården och begagnade cyklar. På lördag finns där också kaffe och tårta till specialpris så länge lagret räcker.