Öppnar 7 oktober. Skräckhuset 7 är en av årets Halloween-nyheter på Liseberg och utmanar besökaren på ett annat sätt än vad som tidigare gjorts. Parken har därför för första gången tvingats sätta en 15-årsgräns. 

Skräckhuset 7 beskrivs av Liseberg som intellektuellt krävande. Det riktar in sig på människans uppfattning av oss själva och våra egna tillkortakommanden.

– Vi vill utmana och leka med begrepp som ont och gott, synd och begär, straff och förlåtelse, liv och död, vilket alla är tacksamma och populära teman inom skräckgenren, säger Lotta Carlsbogård chef Säsonger och Events, Liseberg.

Begränsat antal platser

Förutom det nya skräckhuset blir det även premiär för det helt nya skräckområdet Demonernas Skugga när Halloween på Liseberg öppnar den 7 oktober. Dessutom får alla cineaster njuta av en helt ny skräckbiograf.

Liseberg meddelar dock att även den som bara vill ha en mysig höstupplevelse eller åka attraktioner får sitt under Halloween på Liseberg. Halloweensäsongen pågår fram till 6 november. Det är ett begränsat antal platser per dag. Biljetterna släpptes 13 september.