Familjefest vid Svarte Mosse. Biskopsgården öppnar på lördag 10 maj sina armar för alla göteborgare. Det blir en dag fylld av aktiviteter vid Svarte Mosse. I år har invånarna också chansen att säga sin mening till stadsdelens politiker.

Biskopsgårdens dag är en riktigt färgglad familjefest. Dagen bjuder på svängig latinamerikansk livemusik, fartfylld turkisk folkdans och chans att prova på boxning bland mycket annat. Det är en dag för alla Biskopsgårdsbor och alla andra intresserade göteborgare.

Var med och påverka
Under Biskopsgårdens dag är stadsdelsnämndens politiker på plats för att samtala med besökarna under hela dagen. Delar av förvaltningsledningen kommer också finnas på plats, bland annat stadsdelsdirektör Torleif Larsson.

– Vårt mål är att alla som bor i vår stadsdel, ska kunna påverka sin stadsdel. Därför går vi nu ut och frågar: vad tycker du om Biskopsgården och hur vill du att det ska vara att leva här? säger Torleif Larsson.

Även de minsta invånarna kommer få säga sitt: det finns möjlighet också för barnen att rita och berätta om sitt Biskopsgården.