90 nya besöksplatser på Valhalla IP. I år kommer många att semestra i Sverige på grund av covid-19. För att göra det enklare att besöka Göteborg har Göteborgs Stads Parkering tillsammans med Got Event öppnat 90 nya husbilsplatser på Valhalla idrottsplats.

–  Vi fick uppdraget av vår styrelse att se över möjligheterna för att skapa fler husbilsparkeringar i centrala staden. De ville att vi skulle göra det så fort som möjligt och vi är glada att kunna säga att det är klart, säger Hanna Munde, chef för marknad och affärsutveckling på Göteborgs Stads Parkering.

Parkeringen med de 90 nya platserna öppnade i måndags 15 juni och kommer att ha öppet till och med den 31 augusti. Parkeringstiden är max 48 timmar.

– Vi hade planerat för ett rekordår med stora som små evenemang, men nu när det inte är möjligt så vill vi medverka till andra möjligheter för att använda arenorna. Alltid roligt när vi kan hitta nya samarbeten som blir till nytta för besökaren, säger Christer Falk, chef för Arenaservice Got Event.