I brevlådan idag. Ursäkta röran vi bygger om! Läs i nya numret av magasinet Vårt Göteborg om vad som händer vid Centralenområdet och hur du lättast kan ta dig fram under ombyggnadstiden.

Läs Vårt Göteborg nr 1 2017

På onsdag 8 mars kan du ställa din egna frågor om Centralenområdet och om trafikplaneringen i stan. Chatta kl 13-14 på chatt.goteborg.se

Familjen Wikehult-Koucky har valt bort att ha en egen bil. Istället är de med i en bilpool och hyr bil när de ska på helgutflykter, annars cyklar de. Vilken biltyp är du? Gör testet i nya numret av magasinet Vårt Göteborg.

Göteborgs Stad och polisen jobbar gemensamt vidare med att öka tryggheten. Nu har alla stadsdelar i Göteborg fått medborgarlöften av polisen. Träffa poliserna Hilda och Perry när de patrullerar på spårvagnslinjen som går mellan Marklandsgatan-Opaltorget.

Är du nyfiken på Göteborgs Stads äldsta historia? Missa inte stadsmuseets nya utställning Göteborgs födelse. Här kan du själv uppleva 1600-talets Göteborg med hjälp av modern datateknik. Kolla in staden i VR-glasögon, virtual reality. Premiär 11 mars.

Och läs allt om hur Göteborgsförslaget fungerar. Här kan du enkelt lämna in förslag på sådant som du tycker att Göteborgs Stad bör göra.