Delas ut i brevlådorna och kan läsas digitalt. Valfrihet i hemtjänsten, Göteborgsindustrin på högvarv, krisberedskapen i Göteborg, bygget av Västlänken och Bokstartsprojektet för små barn. Läs om detta och mycket mer i nya numret av magasinet Vårt Göteborg som kommer i göteborgarnas brevlådor den 6 december.

Läs
magasinet Vårt Göteborg nr 4 2017 här

– Vi är inne i en fantastisk period av stora investeringar i forskning och utveckling, säger Patrik Andersson, vd för Business region Göteborg.

Läs om mötesserien Strategisk näringslivsdialog där näringslivet, kommunstyrelsens arbetsutskott, Chalmers, Göteborgs universitet och Göteborgs Stad samtalar om gemensamma utmaningar och möjligheter, till exempel när det gäller fordonsindustrins behov av olika kompetenser. Vårt Göteborg har träffat några av nyckelpersonerna.

Behöver du ett strykjärn, en lödkolv eller en stavmixer? Kanske kan du då låna istället för att köpa. Genom att dela på prylarna sparar du pengar och plats, läs om Agdas Taji som lånar symaskinen på biblioteket tack vare Göteborgs Stads pilotprojekt Dela mera.

Läs också om genusvetaren Berit Larsson som laddar för Europride nästa år och hur kollektivtrafiken ska växa i Göteborgsregionen de kommande åren fram till 2035.

Tidningen delas ut till samtliga hushåll i Göteborgs Stad onsdagen den december.