Frågor och svar om Västlänken. I veckan kommer det andra numret av hushållsmagasinet Vårt Göteborg. Här kan du bland annat läsa om försöket med Food trucks, om hur Göteborgs Stad arbetar med att minska de sociala klyftorna och om hur skolorna jobbar för att öka läsförståelsen. Och hur fortskrider arbetet med Västlänken? Läs frågor och svar från Göteborgs Stads projektledare Karin Holmström.

Magasinet Vårt Göteborg nr 2 2014

Bland det övriga innehållet finns också tio handfasta tips om hur du kan bli mer klimatsmart. Och häng med på en promenad på Lindholmen, där Lindholmsbon Maria Grahn samtalar med arkitekten Anders Svensson från stadsbyggnadskontoret om nya Älvstaden och planerna på en skyskrapa.

Har du fler frågor om Västlänken kan du få svar i en chatt den 16 december mellan klockan 14 och 15. Då svarar förutom Karin Holmström också Bo Larsson som är trafikverkets projektledare för Västlänken.

Vårt Göteborg är Göteborgs Stads hushållsmagasin, som delas ut gratis till alla hushåll. Årets andra nummer kommer hem i brevlådan hos alla göteborgare den 10 till 12 december. Du kan också läsa tidningen som blädderbar pdf direkt på nätet – länken hittar du längst ner i den här artikeln.