Ny mobilsajt. Samma innehåll men paketerat i ett mer mobilvänligt format. Det är nättidningen Vårt Göteborgs nya mobilsajt som sjösattes för två veckor sedan.

– Allt fler läser nätnyheter direkt i mobilen istället för på datorn, det här är ett sätt för Göteborgs Stad att göra sina nyheter mer tillgängliga för göteborgarna, säger Helena Mehner, kommunikationsdirektör och Vårt Göteborgs ansvariga utgivare.

Går du in med mobil på www.vartgoteborg.se kommer du nu automatiskt till mobilsajten, både med androidtelefon och iPhone. På iPhone får du också frågan om du vill göra ett bokmärke på hemskärmen. Det blir då en snabb genväg via ikonen som ser ut som en app-knapp.

Kommunala nyheter måndag till fredag
Vartgoteborg.se är Göteborgs Stads nyhetstidning på nätet och har funnits sedan 2001. Tidningen uppdateras måndag till fredag med nyheter från Göteborgs Stads verksamheter.

Förutom att läsa nyheterna direkt på webben eller i mobilen kan man också följa nyhetsflödet på startsidan på Göteborgs Stads hemsida och på twitter på @Vartgoteborg. Tidningen har också ett nyhetsbrev (se länk nedan om du vill bli prenumerant).

Vårt Göteborg fanns tidigare också som papperstidning, den delades ut till alla hushåll i Göteborg fram till våren 2007.