Modernare sajt öppnar för mer utveckling. Nättidningen som du just nu läser - Göteborgs Stads nyhetssajt Vartgoteborg.se - har utvecklats med nya möjligheter, och flyttat in i ny teknisk miljö med modernare layout.

– Vår nyhetssajt vårtgoteborg.se har funnits i många år och är en viktig informationskanal för boende, besökare och företag för i den kan man läsa om fattade beslut, hur du tar till dig stadens tjänster och vad som händer i Göteborgs Stad, säger kommunikationsdirektör säger Helena Mehner som är sajtens ansvariga utgivare.

Vartgoteborgs.se rapporterar nyheter från Göteborgs Stads många olika verksamheter. Drygt 13 000 nyhetsartiklar har det hunnit bli sedan starten 2001.

Prenumerera på nyhetsbrevet!
– Nu har vi jobbat med att utveckla nyhetssajten genom att vi lagt över den i modernare plattform med fler tekniska möjligheter. Vi kommer i höst och i vår att gå ut med en informationskampanj för att fler göteborgare ska känna till att sajten finns, på bland annat spårvagnarna och Västtrafiks digitala skärmar, säger Helena Mehner.

– Så gå in och prenumerera på nyhetsbrevet för att få dagliga nyheter från Göteborgs stad. Du kan också följa nyhetsflödet på Twitter och via Vårt Göteborgs Facebooksida!

Sajten uppdateras med nyheter flera gånger varje vardag, och utöver det dagliga nyhetsflödet kan du bland annat läsa artiklar om hur det såg ut i Göteborg förr i den populära artikelserien Gamla Göteborg. Du kan också läsa och prenumerera på notiser om beslut i kommunstyrelsen.