Tillträder den 27 mars. Tina Liljedahl-Scheel, för närvarande hr-chef i stadsdelsförvaltningen Västra Hisingen, har utsetts till tillförordnad hr-direktör i Göteborgs Stad.

Tina Liljedahl-Scheel har arbetat i Göteborgs Stad i 30 och har lång chefserfarenhet inom personal- och hr-området. Hon tillträder sitt nya uppdrag den 27 mars.

– Det är väldigt värdefullt att Tina har möjlighet att påbörja sitt uppdrag så snabbt. Nu påbörjas också rekryteringsprocessen för tillsättning av den ordinarie tjänsten, säger stadsdirektör Eva Hessman.

– I de utmaningar och förändringsbehov som staden befinner sig i är det viktigt med fortsatt utveckling och drivkraft inom hr-området. Stadsledningskontorets roll är att leda och samordna den utvecklingen, fortsätter Eva Hessman.

Stadsledningskontoret har också i uppgift att leda genomförandet av de organisationsförändringar som är på gång i staden.

– Det kändes väldigt förtroendefullt att få frågan om uppdraget som tillförordnad hr-direktör. Jag hoppas att jag med min långa erfarenhet från både fack- och stadsdelsförvaltningar kan bidra till uppdraget under den här tiden. Det är min övertygelse att vi tillsammans kan klara de utmaningar som står för dörren och som vi måste hantera innan en ny hr-direktör är på plats, säger Tina Liljedahl-Scheel.