2023-09-05 | 2 min läsning

ABC föräldraträffar ger tips och råd

Foto: Lo Birgersson
2023-09-05 | 2 min läsning
ABC föräldraträffar ger tips och råd
Det är inte alltid lätt att vara förälder. Om du som vårdnadshavare vill ha tips på hur du kan få en bra vardag med ditt barn, anmäl dig till ABC föräldraträffar. Där kan du få stöd i föräldrarollen.

ABC står för Alla barn i centrum och är föräldraträffar som handlar om föräldraskap. Här kan du få stöd och hjälp till en bättre vardag. Träffarna är öppna för alla föräldrar och andra viktiga vuxna i Göteborg, med barn mellan tre och tolv år.

– Föräldraträffarna gav många bra tips och diskussioner, och att fokusera på det som fungerar gav väldiga framsteg med min 4-åring. Hela familjen har blivit gladare och mer harmonisk, säger en nöjd deltagare i sin utvärdering efter ABC föräldraträffar.

Verktyg och möjlighet att prata med andra föräldrar

Under föräldraträffarna får du verktyg för att bygga goda relationer och minska konflikter. Här får du också möjlighet att prata med andra föräldrar.

Totalt deltog 476 föräldrar i ABC under våren 2023. Träffarna finns på över 30 platser och det finns även föräldraträffar på flera språk.

Nu kan du boka in dig på höstens träffar

ABC föräldraträffar består av fyra träffar och en uppsamlande återträff. Behöver du tolk går det att ordna. Träffar finns både dagtid, kvällstid och digitalt. Ibland är det möjligt att få barnpassning på plats.

ABC föräldraträffar är kostnadsfria och fika ingår. Träffar startar flera gånger per termin i olika områden i staden. Du kan se vad som gäller i ditt område i länken nedan.

Läs mer och anmäl dig till ABC föräldraträffar härPrenumerera så du inte missar något nytt!