2024-06-25 | 2 min läsning

Biblioteksservice öppnar i Kärra simhall

Foto: Göteborgs Stad
2024-06-25 | 2 min läsning
Biblioteksservice öppnar i Kärra simhall
Måndag 8 juli öppnar Biblioteksservice Kärra i Kärra sim- och sporthall. På servicestationen kan du hämta, låna och lämna tillbaka böcker.

I Kärra sim- och sporthall i Kärra centrum finns snart en bokhylla och en automat där man kan hämta, låna och lämna böcker. Från 3 juli går det att beställa reservationer till stationen som öppnar måndag 8 juli.

”Det blir en central plats för bokälskare”

På öppningsdagen finns bibliotekspersonal på plats från klockan 14–16 för att bjuda på fika, visa hur stationen fungerar och svara på frågor.

– Vi ser med spänning fram emot att öppna vår nya servicestation. Det blir en central plats för bokälskare, där vi ser fram emot att välkomna alla Kärrabor, säger Ozan Oyk, enhetschef för biblioteken i Backa, Kärra och Tuve.

I sommar kommer bokbussen till Kärra, fylld av läsupplevelser för stora och små.

I sommar kommer också bokbussen till Kärra. Där finns böcker för barn i olika åldrar och det går också att låna spel. Alla, oavsett ålder, kan hämta, låna och lämna böcker i Bokbussen. Den stannar vid Lillekärrshallen/Klarebergsskolan varje fredag klockan 11–15 under vecka 26–32.

Öppettider Biblioteksservice Kärra

Biblioteksservice Kärra följer simhallens öppettider – Bibliotekens webbplats.

Under vecka 25–33 gäller följande öppettider:

Måndag 14–20
Tisdag 13–19
Onsdag 9–14
Torsdag 7–14
Fredag 7–14

Under vecka 34–39 finns en bibliotekarie på plats varje onsdag klockan 11–12.

För att söka och reservera böcker använd bibliotekskatalogen Gotlib eller appen Biblioteket.Prenumerera så du inte missar något nytt!