2024-02-12 | 2 min läsning

Gå en digital quizpromenad bland stans arenor

2024-02-12 | 2 min läsning
Gå en digital quizpromenad bland stans arenor
Got Event erbjuder flera spännande priser för vinnarna i en digital quizpromenad bland arenorna i centrala Göteborg.

Det är sportlovstider och i Göteborg finns det flera aktiviteter att ägna sig åt. Got Event arrangerar under sportlovsveckan en digital quizpromenad som sträcker sig mellan Gamla Ullevi och Scandinavium.

Fina vinster i potten!

Gratis sportlovsaktivitet

Är man en av vinnarna finns det flera intressanta priser att välja mellan. Bland annat biljetter till Gothenburg Horse Show, se Victor Leksell live eller gå på fotbollsmatch. I prispotten finns också en crawlkurs på Valhallabadet.

— Med quizpromenaden vill vi erbjuda en gratis sportlovsaktivitet att göra tillsammans och samtidigt locka till rörelse. I samband med detta vill vi på ett lättsamt och kul sätt öka kännedomen och kunskapen om Göteborgs Stads arenor. Genom tävlingen ger vi flera en chans att få uppleva magiska ögonblick på stadens arenor, säger Susanna Magnusson, marknadschef på Got Event.

Passar för alla åldrar

Promenaden är ungefär 1,5 kilometer lång och man kommer bland annat passera Scandinavium, Ullevi och Valhalla Sporthallar. Tanken bakom sträckan är bland annat att göteborgarna ska få upptäcka hur många av stadens arenor som är central belägna – något som är unikt för Göteborg.

— Vi hoppas på att många tar chansen att delta i quizpromenaden! Att den kommer att locka både barn, ungdomar och vuxna som ger sig ut och gnuggar sina geniknölar tillsammans, säger Susanna Magnusson.

Mer info om quizpromenaden hittar du härPrenumerera så du inte missar något nytt!