2024-01-15 | 1 min läsning

Här är vårens trafikändringar i Göteborg

Foto: Trafik Göteborg
2024-01-15 | 1 min läsning
Här är vårens trafikändringar i Göteborg
Under de kommande vintermånaderna och våren fortsätter flera stora byggprojekt som kommer att påverka trafiken i Göteborg.

Som Vårt Göteborg tidigare rapporterat om kommer Tingstadstunneln att vara stängd helgen den 19-21 januari på grund av renovering. Januari månad kommer också att innebära nedsatt hastighet på Landvettervägen. Från och med mitten av januari och cirka 1,5 månader framåt kommer periodvis bara ett körfält att vara öppet.

Längre fram på våren kommer trafik att ledas om vid Eriksbergsmotet. Detta då man bygger om för att öka trafiksäkerheten och framkomligheten på Lundbyleden.

OBS:
Informationen är övergripande och fler detaljer om respektive händelse kommer i separata nyheter när det närmar sig. Uppgifterna är dessutom preliminära och kan komma att ändras.

För att ta del av fler förändringar, läs här: Trafik Göteborg

Förändringar i tågtider

Under påsk, Valborg och Kristi Himmelsfärd, alltså flera långhelger, kommer tågtrafiken att se lite annorlunda ut. Detta på grund av olika banarbeten. Kortfattat handlar det om inställda tåg mellan Göteborgs Central och Gamlestaden/Partille/Ytterby. Kolla med ditt tågbolag om detaljer för din resa.Prenumerera så du inte missar något nytt!