2024-01-17 | 2 min läsning

På ABC föräldraträffar kan du få tips och råd

Foto: Lo Birgersson
2024-01-17 | 2 min läsning
På ABC föräldraträffar kan du få tips och råd
Det är inte alltid lätt att vara förälder. Håller du med? Anmäl dig till ABC föräldraträffar om du har barn i åldern tre till tolv år. Här kan du få tips och stöd i föräldrarollen.

ABC står för Alla barn i centrum och är föräldraträffar som handlar om föräldraskap. Här kan du få stöd och hjälp till en bättre vardag. Träffarna är öppna för alla föräldrar och andra viktiga vuxna i Göteborg med barn mellan tre och tolv år.

Nu kan du boka vårens ABC

ABC föräldraträffar är kostnadsfria och fika ingår. De startar flera gånger per termin i olika områden i Göteborg. Du kan se vad som gäller i ditt område i länken nedan.

Göteborgs Stad: Läs mer och anmäl dig till ABC föräldraträffar här

– Jag har lärt mig att låta mitt barn göra mer på sitt sätt och ta sin tid samt försöka sänka mina egna krav och förväntningar. Det var skönt att få se att man inte är ensam om att ha det kämpigt ibland och få tips och råd om hur jag kan påverka min vardag tillsammans med mitt barn, säger en av deltagarna på ABC föräldraträffar 2023.

1000 föräldrar fick tips och råd förra året

Totalt deltog drygt 1 000 föräldrar i ABC under 2023, vilket är fler än något tidigare år. Föräldraträffarna finns på över 40 platser och på flera språk. Under föräldraträffarna får du verktyg för att bygga goda relationer och minska konflikter. Du får också möjlighet att prata med andra föräldrar.

ABC föräldraträffar består av fyra träffar och en uppsamlande återträff. Behöver du tolk går det att ordna. Träffar finns både dagtid, kvällstid och digitalt. Ibland är det möjligt att få barnpassning på plats.Prenumerera så du inte missar något nytt!