2024-04-12 | 2 min läsning

Poseidon bjuder in till ny löparfest i Göteborg

Foto: wal_172619/pixabay.com
2024-04-12 | 2 min läsning
Poseidon bjuder in till ny löparfest i Göteborg
Bostadsbolaget Poseidon bjuder nu in sina hyresgäster till Poseidonvarvet lördag 20 april. En ny tradition som bjuder på både löpning, umgänge, underhållning och andra aktiviteter.

– Vi vill anordna en dag för våra hyresgäster där alla får möjlighet att delta i samma evenemang på sina villkor och premisser. Vi vill också passa på att visa upp de smultronställen som finns i våra områden, säger Malin Eriksson Isberg, chef för förvaltningsutveckling på Poseidon.

Foto: Tirachard Kumtanom/pexels.com

Kan upptäcka nya delar av stan

Varvet anordnas på sju platser i Poseidons områden: Backa Röd, Biskopsgården, Frölunda Torg, Guldheden, Lunden, Kviberg och Hjällbo. I inbjudan uppmuntrar Poseidon hyresgästerna till att gärna anmäla sig i en annan stadsdel än den man bor i.

Poseidonvarvet

  • Evenemanget riktar sig i första hand till Poseidons hyresgäster, men man får gärna ta med sig vänner och familj
  • Även om anmälningstiden på Poseidons hemsida har gått ut går det bra att komma och anmäla sig på plats på lördag 20 april

Läs mer: Exakta tider och platser här: Poseidonvarvet 

– Vi vill att det här också ska bidra till att fler göteborgare upptäcker nya delar av staden. I övrigt hoppas vi att det ska vara en positiv upplevelse för hyresgästerna som de gör tillsammans med sina familjer, sina grannar och oss som fastighetsägare.

Malin Eriksson Isberg är chef för förvaltningsutveckling på Poseidon. Foto: Anna Hult

Lopp för alla smaker

Loppen genomförs med distanser på mellan 130 meter och fem kilometer – allt för att det ska finnas ett lopp för alla.

– Vissa kan man gå med stavar, några är rena motionslopp och några är för barn med tipspromenad. Målet är att det här ska bli en tradition som vi skapar tillsammans med våra hyresgäster, säger Malin Eriksson Isberg.

Flera olika andra aktiviteter

Utöver loppen kommer det också att finnas olika kringarrangemang. Det blir bland annat cirkusskola, ansiktsmålning, ballongfigurer, prova-på-sporter, musik och foodtrucks.

Poseidon

  • Bostads AB Poseidon är ett av Göteborgs största bostadsbolag
  • Poseidon är helägt av Förvaltnings AB Framtiden som är en del av Göteborgs Stad

Läs mer:

Poseidon
FramtidenPrenumerera så du inte missar något nytt!