Klas Eliasson, Wieselgrensplatsen

  – Den är helt okej, lite stel kanske, men man känner ändå igen dragen från de gamla spårvagnarna, som jag egentligen gillar mer. De för inte sådant oväsen som den nya. Fast den har å andra sidan air condition på sommaren, det är väldigt skönt.
  Annika Scholtz, Linné
  – Jag gillar den inte! Sätena är trånga med den där konstiga stången vid sidan och på somliga platser är det trångt vid fötterna också. Sedan har det blivit mycket svårare att få kontakt med förarna bakom den där glasväggen, och ljudet är alldeles för högt.
  Erik Stolt, Mölnlycke
  – Jag gillar stilen, den är betydligt finare än de andra. Mycket beror kanske på att den är ny och fräsch, men den känns rymligare, särskilt när det är mycket folk ombord. Fast det är knöligt att gå mellan de tvärställda platserna när det sitter folk på båda sidorna.
  Maud Waern, Majorna
  – Jag har inte tänkt så mycket på det, jag hoppar bara på den vagn som kommer! Men den är ju öppen och ljus, nu när jag tänker på det. De stora fönsterna kändes konstiga i början, men nu har jag vant mig. Fast jag gillar inte sätena där man sitter mitt emot varandra, jag vill sitta i färdriktningen.
  Siros Jahanfar, Munkebäck
  – Jag gillar framförallt namnet, Siros, det heter jag med! Och den är ju fräsch, den känns ljusare än de andra och som om det är mer plats att gå på i mittgången. Bra med många platser att hålla sig i. Men jag gillar inte det höga ljudet eller stolarna på tvären, det känns skumt att åka så!