Ställ frågor om stadsutveckling på 300 m2. I vår finns åter tillfälle att kombinera lunchen med spännande information om stadsutvecklingen i Göteborg. Välkommen till Stadsbiblioteket 300 m2 i Brunnsparken, med start 3 februari.

Hur säkrar vi Göteborg mot skyfall och stigande vattennivåer? Hur ska innerstaden växa? Hur går det när bostäder och verksamheter ska dela utrymme på Lindholmen?  Det är några av frågorna som kommer att besvaras under vårens lunchträffar om stadsutveckling på Stadsbiblioteket 300 m2.

På plats finns projektledare och arkitekter från stadsbyggnadskontoret för att berätta och svara på frågor. Först ut är projektledare Jessica Andersson. Hon berättar om utvecklingen i Hammarkullen, hur staden och andra aktörer har samverkat för en hållbar och jämlik livsmiljö i Hammarkullen med fokus på Hammarkullestationen.

– Det här är ett bra tillfälle att få veta mer om stadsutveckling och få chans att ställa frågor direkt till oss som arbetar med planerna. Så passa på att titta in under lunchen, säger Anna Hartung, kommunikationschef på stadsbyggnadskontoret.

Alla lunchträffarna är på Stadsbiblioteket 300 m2 i Brunnsparken.