Späckat seminarieprogram i stadens paviljong. Bussen som kan gå på kottar, linbanan över älven och planerna för Backaplan och Ringön är några exempel ur det fullmatade seminarieprogrammet i Göteborgs Stads paviljong i Frihamnen. Alla göteborgare är välkomna att lyssna på de kostnadsfria seminarierna och träffa stadsplanerare och beslutsfattare.

Läs hela seminarieprogrammet här!

– För alla oss som jobbar med hur Göteborg ska växa i framtiden är detta ett fantastiskt tillfälle att träffa och diskutera med göteborgarna. Vi hoppas att många tar chansen att komma till paviljongen, säger Göteborgs Stads kommunikationsdirektör Helena Mehner.

60 seminarier under sex dagar
Stadens paviljong består av ett grönt torg omgivet av sex containrar där de medverkande förvaltningarna och bolagen presenterar planerna för Göteborgs utveckling de kommande 20 åren.

Total innehåller seminarieprogrammet ett 60-tal punkter. Programmet inleds på måndag 22 juni och håller på till lördag 27 juni. Medverkar gör flera av Göteborgs Stads förvaltningar, Älvstranden Utveckling AB, Göteborgs Hamn, Framtiden AB och Göteborg Energi. Hela programmet hittar du via länken nedan.