På bara en kvart av din lunch. Mängder av byggprojekt pågår eller kommer starta runt om i Göteborg under de närmsta åren. Vill du veta hur den nya staden kommer att se ut? Kom till lunchkvartar på Stadsbiblioteket 300 m2!

Under våren bjuder Stadsbiblioteket 300 m2 vid Brunnsparken på en serie lunchkvartar med rubriken ”Den nya staden”. Projektledare och arkitekter från stadsbyggnadskontoret och park- och naturförvaltningen kommer finnas på plats för att berätta om några av de projekt som är på gång i Göteborg.

– Det här är ett bra tillfälle att få veta mer om stadsutveckling och få chans att ställa frågor direkt till oss som arbetar med projekten. Så passa på att titta in under lunchen, säger Annica Snäll, kommunikationschef på stadsbyggnadskontoret.

Den närmaste lunchkvarten kommer att fokusera på Frihamnen. Caroline Valen som är projektledare på stadsbyggnadskontoret kommer att berätta om hur en ny stadsdel växer fram. Det blir även lunchkvartar om den nya arkitekturpolicyn, Lindholmen och Västra Frölunda.