Avgifterna samlas på en faktura. Parkering Göteborgs nya tjänst Tjänsteparkering innebär att företag slipper en massa administration med parkeringskvitton. Avgifterna för den anställdes parkering samlas automatisk på en och samma faktura.

Företag lägger mycket tid på att samla in parkeringskvitton när anställda har kört bil i tjänsten. Med Parkering Göteborgs nya tjänst behövs inte det längre. I stället samlas betalningarna i en faktura.

Företaget som vill komma igång med tjänsten ansluter sig via Parkering Göteborgs företagsportal och väljer sedan Tjänsteparkering samt lägger till de personer som ska få tillgång till fakturatjänsten.

När den anställde sedan ska betala parkering som görs i tjänsten klickar hen på ”faktura” som ett betalmedel i appen Parkering Göteborg. I början av varje månad kommer en faktura med varje anställds parkeringskostnad.

Vi parkeringar utanför tjänsten använder personen sitt vanliga betalkort i samma app. Tjänsteparkering kostar 49 kronor exklusive moms och faktureras i efterhand.