Tävlar i höst. Team Swedish School Restaurants träffade i måndags personal i Göteborgs Stad och provlagade menyn som de ska tävla med i matlagnings-VM i november. I laget ingår Brunnsboskolans köksmästare, Even Bakke, som var med och vann silver i förra årets Culinary World Cup.

1D52_2.jpgSe videoreportaget från Brunnsboskolan

Team Swedish School Restaurants träffade i måndags personal i Göteborgs Stad och provlagade menyn som de ska tävla med i matlagnings-VM i november. I laget ingår Brunnsboskolans köksmästare, Even Bakke, som var med och vann silver i förra årets Culinary World Cup.

I slutet på mars firade Brunnsboskolan stora framgångar i tävlingen White Guide Junior. Brunnsboskolans restaurang knep då en andraplats och i kategorin årets skolkock blev köksmästaren Even Bakke vinnare.

I veckan stod Brunnsboskolan åter i fokus när Even och Team Swedish School Restaurants bjöd medarbetare, chefer och politiker i Göteborgs Stad på sin tävlingsmeny. Tävlingsmaten består av en komplett middagsbuffé med temat Europa möter Asien. I filmreportaget nedan ser du vad gästerna tyckte och får höra mer om hur laget ser på sina chanser i VM.