Följ vad som händer i Göteborgs Stads verksamheter. Vårt Göteborg är Göteborg Stads egen nyhetskanal. Här får du veta mer om vad som är på gång i staden. Genom att följa nättidningen vartgoteborg.se får du en god inblick i vad som händer i Göteborgs Stads verksamheter.

Här skriver vi om både små och stora nyheter. Vi vill visa hur vi i staden arbetar för att ge dig som invånare en god service. Målet är att du ska ha en bra vardag – varje dag.

Vi vill också berätta om vart staden är på väg och hur den utvecklas. Göteborg ska bli en hållbar stad, öppen för världen. Med hållbar stad menar vi ett samhälle för alla, oavsett om du är född här, inflyttad från en annan del av Sverige eller från en annan del av världen.

Hur är det att leva, bo, besöka och arbeta i Göteborg?

I Vårt Göteborg kan du läsa om hur det är att leva, bo, besöka och arbeta i Göteborg. Här finns artiklar om skolan, bostäder, näringslivet, äldrevården, förskolan, kultur, bostäder, trygghet, stadsutveckling, trafik med mera. Den klimatsmarta staden och vägen till ett socialt hållbart samhälle sätter sin prägel på allt arbete i staden. Du kan också läsa om evenemang, olika turistsatsningar och få tips på kultur- och fritidsaktiviteter.

Nättidningen vartgoteborg.se
Nättidningen, som funnits sedan december 2001, uppdateras dagligen under kontorstid, måndag till fredag, med jul- och sommaruppehåll. Den innehåller inga annonser.

Nättidningen är anpassad för att synsvaga lättare ska kunna ta del av innehållet genom funktionen ”Lyssna”.

vartgoteborg.se finns också i mobilversion.

Klicka här för att prenumerera på nyhetsbrevet från vartgoteborg.se
Följ nyhetsflödet på twitter på @VartGoteborg
Gilla Vårt Göteborg på Facebook

Magasinet Vårt Göteborg
Tidningen delades ut gratis till alla hushåll i Göteborg 1965 – 2007 samt 2014 – 2018.
Här kan du läsa magasinet Vårt Göteborg digitalt

Ansvarig utgivare
Helena Mehner, kommunikationsdirektör i Göteborgs Stad, är ansvarig utgivare för Vårt Göteborg.