Jobba i Göteborgs Stad

|

Läs mer

|

Sortera
Taggar
Select
  2023-07-20 | 2 min läsning

  Feriearbetare står för underhållningen i Flunsåsparken

  Vecka 28-32 håller ungdomarna till i Flunsåsparken. Då kan ni titta på teaterföreställningar med feriearbetarna inom området kultur. ” Det är fantastiskt att träffa nya människor att samarbeta med och skapa glädje”, säger Stina Stålberg.
   2023-07-05 | 4 min läsning

   Sommarjobbare fyller staden med kultur

   K-popdans, jazzmusik, barnteater och mycket mer blir det när årets kultursommarjobbare sprider kultur på Göteborgs gator, torg – och till och med spårvagnar. I år är det 13 år sedan ett av stadens säkraste sommartecken mötte sin publik för första gången.
    2023-07-03 | 6 min läsning

    Jobbskuggning ökar mångfalden och främjar inkludering

    I början av juni hade personer med funktionsnedsättning som har daglig verksamhet, möjlighet att skugga en person på en ”drömarbetsplats” under en dag.
     2023-06-29 | 2 min läsning

     Sommarjobbare hjälper till att sköta stadens fastigheter

     19 skolungdomar jobbar på stadsfastighetsförvaltningen i sommar. De arbetar i fastigheter och dess utemiljö och fixar till fel på bland annat förskolor, skolor och boenden som tillhör Göteborgs Stad. ”Jag sökte sommarjobbet för att jag tycker om att arbeta med händerna”, säger Albert Grocholski.
      2023-06-12 | 2 min läsning

      ”Det är väldigt roligt att jobba i fritidshem”

      Nancy Thanomsup har studerat utbildningen Pedagog i fritidshem på Yrgo. Nu är hon anställd på Rambergsskolan, samma skola där hon gjorde sin praktik. "Vinsterna i att anställa en student från utbildningen är att du får en medarbetare med bred kompetens och förståelse för fritidshemmets uppdrag" säger rektor Joachim Wadström.
       2023-05-16 | 3 min läsning

       Snart i mål med semesterrekryteringen till äldreomsorgen

       Hittills är 1639 vikarier rekryterade för att arbeta i sommar och därmed få möjlighet till en ny karriär inom äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen i Göteborgs Stad.  
        2023-04-18 | 3 min läsning

        De rycker ut när trygghetslarmet går

        I västra Göteborg ligger en av de tio larmenheterna i Göteborgs Stad. Den sammansvetsade arbetsgruppen på drygt tio personer fyller en viktig del i hemtjänstens uppdrag.
         2023-04-14 | 3 min läsning

         Äldreomsorgen söker sommarvikarier

         Än är det vår, men innan sommaren gör sig påmind, ska cirka 2 000 sommarvikarier rekryteras till äldreomsorgen i Göteborgs Stad. ”Vi erbjuder ett viktigt och meningsfullt jobb. Till sommaren har vi ett stort behov av vikarier”, säger Linda Norlin, verksamhetschef på avdelning vård- och omsorgsboende. 
          2023-04-14 | 2 min läsning

          Speed-dating ska locka fler att söka sommarjobb inom funktionsstöd

          För första gången blir det möjligt att söka jobb genom så kallad speed-dating inom förvaltningen för funktionsstöd. Vid ett rekryteringsevent den 19 april får besökarna mingla och prata om sommarjobb och hur det går att göra karriär i branschen.