Så här behandlar vi dina personuppgifter

Dina personuppgifter skyddas av dataskyddsförordningen, GDPR. Stadsledningskontoret ansvarar för Vårt Göteborg och de personuppgifter som hanteras i arbetet med Vårt Göteborg. All behandling av personuppgifter på stadsledningskontoret utgår från syftet med behandlingen.

Läs hur Göteborgs Stad hanterar personuppgifter.

Prenumeration

När du anmäler dig till att prenumerera på Vårt Göteborg sparas din mejladress i verktyget Mailchimp. Mailchimp levereras av ett amerikanskt företag med servrar i USA. När du anmäler dig till prenumerationen bekräftar du att du är medveten om det.

Syftet med den här personuppgiftsbehandlingen är att du ska kunna prenumerera på Vårt Göteborgs nyhetsbrev.

Om du väljer att avsluta din prenumeration raderas din mailadress.

Prenumerera så du inte missar något nytt!

Om kakor på vartgoteborg.se

Kakor på vartgoteborg.se

Kakor används normalt för att förbättra en webbplats för dig som besökare, genom att föra över information mellan webbläsare och webbservrar. De vanligaste användningsområdena är att spara användarens val på en webbsida, för teknisk information samt för att samla in besöksbeteende för bland annat statistik och annonser.

På vartgoteborg.se finns en standarduppsättning kakor som används på alla sidor. Utöver det finns det också kakor som används på vissa sidor eller när vissa funktioner används. Kakorna är både av typen sessionskakor (som försvinner direkt efter ditt besök) och beständiga kakor (som ligger kvar på din dator under en bestämd tid).

Ställ in dina val
Nödvändiga kakor (kan inte stängas av)
Funktionella kakor
Analyskakor

Du kan stänga av kakor i din webbläsare

Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av användningen av kakor. Det gör du i din webbläsares säkerhetsinställningar.

Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en kaka på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information om detta. Post- och telestyrelsen, som är tillsynsmyndighet på området, lämnar ytterligare information om kakor på sin webbplats.

Även om du väljer att stänga av kakor så kan du navigera och läsa innehåll på vartgoteborg.se. Webbplatsen kan dock se annorlunda ut.